A szálláshely

Balatonkenese a Balaton észak-keleti partjának kedvelt üdülőhelye. A Balaton itt lassan mélyül, gyermekes családoknak is biztonságos. A vendégház a Parti sétányon található. Kellemes fekvésű, kifogástalanul berendezett, a szabad strandtól 50 m-re, a fizető strandtól 800 m-re fekszik. Üzlet és vendéglátóegység a közelben. A centrum, a hajókikötő és a vasúti pályaudvar 1 km-re található. A nyaraló ikerház jellegű. Az "A" és "B" oldal külön bejárattal és udvarral rendelkezik. A vendégek kényelmét vízforgatós, napenergiával fűtött, lefedhető medence szolgálja, amely az időjárástól függetlenül biztosítja a fürdőzést. Így az elő- és utószezonban is kellemes hőmérsékletű víz várja a nyaralókat. Az "A" és "B" oldal együtt is foglalható. Az apartman és a szobafoglalás interneten és telefonon is lehetséges. Mindkét oldalon, a zárt udvarban 2-3 autó elhelyezésére van lehetőség. A tulajdonos önálló lakrészben a nyaralóban tartózkodik.

Adra Villa vendégház: "A" oldal: - apartman 7 fő elhelyezésére "B" oldal: - 3 ágyas szoba minikonyhával - 2 ágyas szoba

A és B épületek:

 • "A" épület

  Az "A" oldali apartman, kétszintes elegánsan berendezett lakóegység (80 m2) 7 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Földszinten található a nappali modern konyhával (gáztűzhely, hűtőszekrény, kenyérpirító, filteres kávéfőző, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök) és étkezősarokkal. Itt van elhelyezve a Kábel TV. Ezen a szinten található egy 2 fős hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A nappaliból nyílik a félköríves terasz, ahol kerti bútorok és hintaágy szolgálja a vendégek kényelmét. Emeleten balatoni kilátással egy 3 ágyas erkélyes szoba és egy kétágyas hálószoba található. Mindegyik szobához külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik. Az udvarban található a kerti grill.

  A vendégházhoz tartozó önálló kertben a nyári üdülőszezonban kristálytiszta vizű medence (5x3x1,2), körülötte kényelmes pihenést nyújtó kerti bútorok várják a vendégház lakóit. Árnyékot a vendégeink a fedett kerti pavilon alatt találnak. A családi, baráti beszélgetésekhez az esti órákban kivilágított medence hangulatos háttérül szolgál. A gyerekek védelme érdekében a medence kulccsal nyitható ajtón keresztül közelíthető meg.

 • "B" épület

  A "B" oldal külön bejárattal rendelkező emeleti része kiadó. Az emeleten egy 3 ágyas erkélyes szoba és egy 2 ágyas hálószoba található. Mindegyik szobához külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik. Három ágyas szoba: Balatonra néző erkély, beépített szekrénybe rejtett minikonyha/hűtőszekrény, két lapos villanytűzhely, mosogató, mikrohullámú sütő, edények, 3 fő részére tányérok, evőeszközök, poharak, ágynemű, kábel TV, törölköző.


  Kétágyas szoba:

  hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, 2 fő részére tányérok, evőeszközök, poharak, ágynemű, kábel TV, törülköző. Ezt a szobát kis mérete miatt főleg fiataloknak ajánljuk. A szobákban lakók kényelmét szolgálja a ház mögötti kerti grill és az egyszerűbb ételek elkészítéséhez gázzsámoly bográccsal. Ezen a részen van elhelyezve a kerti pavilon (3x3m), amely alatt öt személy részére kerti bútorok vannak. Szintén itt található a medence (5x3x1,2m) napozó ágyakkal felszerelve. A gyerekek védelme érdekében ez a terület kulccsal nyitható ajtón keresztül közelíthető meg.