8174 Balatonkenese, Parti Sétány 100/A-B

Köszöntjük az Adra Villa honlapján!


Balatonkenese a Balaton észak-keleti partjának kedvelt üdülőhelye. A Balaton itt lassan mélyül, gyermekes családoknak is biztonságos.

A vendégház a Parti sétányon található. Kellemes fekvésű, kifogástalanul berendezett, a szabad strandtól 50 m-re, a fizető strandtól 800 m-re fekszik. Üzlet és vendéglátóegység a közelben. A centrum, a hajókikötő és a vasúti pályaudvar 1 km-re található.

A nyaraló ikerház jellegű. Az „A” és „B” oldal külön bejárattal és udvarral rendelkezik. A vendégek kényelmét vízforgatós, napenergiával fűtött, lefedhető medence szolgálja, amely az időjárástól függetlenül biztosítja a fürdőzést. Így az elő- és utószezonban is kellemes hőmérsékletű víz várja a nyaralókat.

Foglalja le szálláshelyét időben, most:


E-mail:
foglalas@adravilla.hu

A szálláshelyről

 

Balatonkenese a Balaton észak-keleti partjának kedvelt üdülőhelye. A Balaton itt lassan mélyül, gyermekes családoknak is biztonságos. A vendégház a Parti sétányon található. Kellemes fekvésű, kifogástalanul berendezett, a szabad strandtól 80 m-re, a fizető strandtól 800 m-re fekszik. Üzlet és vendéglátóegység a közelben. A centrum, a hajókikötő és a vasúti pályaudvar 1 km-re található. A nyaraló ikerház jellegű. Az „A” és „B” oldal külön bejárattal és udvarral rendelkezik. A vendégek kényelmét vízforgatós, napenergiával fűtött, lefedhető medence szolgálja, amely az időjárástól függetlenül biztosítja a fürdőzést. Így az elő- és utószezonban is kellemes hőmérsékletű víz várja a nyaralókat. Az „A” és „B” oldal együtt is foglalható. Az apartman és a szobafoglalás interneten és telefonon is lehetséges. Mindkét oldalon, a zárt udvarban 2-3 autó elhelyezésére van lehetőség. A tulajdonos önálló lakrészben, a nyaralóban („B” oldal) tartózkodik.

„A” épület

 

Az „A” oldali apartman, kétszintes elegánsan berendezett lakóegység (80 m2) 7 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Földszinten található a nappali modern konyhával (gáztűzhely, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávéfőző, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszközök) és étkezősarokkal. Itt van elhelyezve a Kábel TV. Ezen a szinten található egy 2 fős hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A nappaliból nyílik a félköríves terasz, ahol kerti bútorok és hintaágy szolgálja a vendégek kényelmét. Emeleten balatoni kilátással egy 3 ágyas erkélyes szoba és egy kétágyas hálószoba található. Mindegyik szobához külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik. Az udvarban található a kerti grill.

A vendégházhoz tartozó önálló kertben a nyári üdülőszezonban kristálytiszta vizű medence (5x3x1,2), körülötte kényelmes pihenést nyújtó kerti bútorok várják a vendégház lakóit. Árnyékot a vendégeink a fedett kerti pavilon alatt találnak. A családi, baráti beszélgetésekhez az esti órákban kivilágított medence hangulatos háttérül szolgál. A gyerekek védelme érdekében a medence kulccsal nyitható ajtón keresztül közelíthető meg.

„B” épület

 


A „B” oldal külön bejárattal rendelkező emeleti része kiadó. Az emeleten egy 3 ágyas erkélyes szoba és egy 2 ágyas hálószoba található. Mindegyik szobához külön zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik.

Háromágyas szoba:
Balatonra néző erkély, beépített szekrénybe rejtett minikonyha/hűtőszekrény, két lapos villanytűzhely, mosogató, mikrohullámú sütő, edények, 3 fő részére tányérok, evőeszközök, poharak, ágynemű, kábel TV, törölköző.

Kétágyas szoba:
hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, 2 fő részére tányérok, evőeszközök, poharak, ágynemű, kábel TV, törölköző. Ezt a szobát kis mérete miatt főleg fiataloknak ajánljuk.

A szobákban lakók kényelmét szolgálja a ház mögötti kerti grill és az egyszerűbb ételek elkészítéséhez gázzsámoly bográccsal. Ezen a részen van elhelyezve a kerti pavilon (3x3m), amely alatt öt személy részére kerti bútorok vannak. Szintén itt található a medence (5x3x1,2m). A gyerekek védelme érdekében ez a terület kulccsal nyitható ajtón keresztül közelíthető meg.

Árjegyzék

 

63.000 Ft/apartman/éj (maximum 7 főig tölthető)
(Az ár a légkondicionáló használatát tartalmazza.)

2 ágyas szoba: 18.000 Ft/szoba/éj
(Az ár a légkondicionáló használatát tartalmazza.)

Balatonra néző erkélyes, 3 ágyas szoba: 27.000 Ft/szoba/éj
(Az ár a légkondicionáló használatát tartalmazza.)

Fotók

Kapcsolat

 

ADRA VILLA 8174 Balatonkenese, Parti Sétány 100/A-B

Foglalja le szálláshelyét időben, most:Útvonal


Balatonkenese belterület:
1. Balatonkenese belterületén a 71-es úton megyünk Balatonakarattya települést jelző helységnévtábláig
2. Helységnévtábla után közvetlenül jobbra fordulunk és átmegyünk a vasúti pályán
3. A sorompó után a második utcánál balra fordulni (Vak Bottyán u.)
4. Kb. 500 m után a Nyárfa sor, Parti sétány táblánál balra fordulni, majd az utca végén szintén balra fordulni és ott található az Adravilla, Parti sétány 100/A-B (sárga ház, sárga kerítés)

Útleírás Budapesttől – Balatonkeneséig:
1. M7-es autópályán haladunk a 89 km-es útjelző tábláig, ahol Enying-Balatonfüred irányába hajtunk le az autópályáról
2. 71-es út Balatonfüred irányába fordulunk 3. Az első helyiség Balatonakarattya, amelynek végén a Vak Bottyán strand és a vasúti átjárót előjelző tábla után balra kanyarodunk és áthaladunk a sorompóval ellátott vasúti átjáron A vonattal érkező kedves vendégeink a Balatonkenese-Üdülőtelep vagy a Balatonkenese állomáson szálljanak le. Mindkét helyről gyalogosan (kb. 1 km) jutnak el a vendégházhoz. Igény esetén vendégeinket gépkocsival házhoz szállítjuk.

Útleírás Hegyeshalom határtól – Balatonkeneséig:
1. Határátkelő Ausztria és Magyarország között Hegyeshalomnál
2. M1 autópálya Győrig
3. M1 lehajtó Győrnél, Veszprém-Balaton irányába (82-es út)
4. 82-es út végénél Veszprémnél a körforgalomban Balaton-Veszprém irányába fordulni
5. 600 méter múlva Székesfehérvár (8-as út) irányába fordulni
6. 6 km múlva jobbra fordulni Balatonfűzfő (72-es út) irányába
7. 72-út végén Balatonfűzfőnél balra fordulni (71-es út) Balatonvilágos M7 autópálya irányába
8. Következő helység Balatonkenese

Útleírás Sopron határtól – Balatonkeneséig:
1. Határátkelő Ausztria és Magyarország között Sopronnál
2. 85-es út Győrig
3. Győr határában felhajtani az M1-es autópályára Budapest irányában
4. M1 lehajtó Győrnél, Veszprém-Balaton irányába (82-es út)
5. 82-es út végénél Veszprémnél a körforgalomban Balaton-Veszprém irányába fordulni
6. 600 méter múlva Székesfehérvár (8-as út) irányába fordulni
7. 6 km múlva jobbra fordulni Balatonfűzfő (72-es út) irányába
8. 72-út végén Balatonfűzfőnél balra fordulni (71-es út) Balatonvilágos M7 autópálya irányába
9. Következő helység Balatonkenese

Útleírás Rábafüzes határtól – Balatonkeneséig:
1. Határátkelő Ausztria és Magyarország között Rábafüzesnél
2. 8-as út Veszprém Székesfehérvár irányába
3. Veszprém után 6 km-re jobbra fordulni Balatonfűzfő (72-es út) irányába
4. 72-út végén Balatonfűzfőnél balra fordulni (71-es út) Balatonvilágos M7 autópálya irányába
5. Következő helység Balatonkenese

Anna Panzió*** Sopron

 

A panzió Sopron legszebb részén a Lőverekben épült, kb. 15 perces sétára a város centrumától, a Nyugat-Magyarországi Egyetemtől 400 méterre.

Sopronban és környékén idegenforgalmi látnivalók és kulturális programok sokasága várja az idelátogatókat.
A Panziótól rövid sétával érhető el a kiránduló negyed, ahonnan kijelölt turista utakon bebarangolható a környék.
Az Alsó-Ausztria-i síparadicsomok – Soprontól mintegy 60 km-re – kiváló síterepekkel és vendégcsalogató szolgáltatásokkal fogadják a turistákat.

ADRA VILLA 8174 Balatonkenese, Parti Sétány 100/A-B  Email: foglalas@adravilla.hu

Adatkezelési szabályzat